Rob Kardashian on eelpool mainitud väidetega pöördunud ka kohtusse ning võitleb selle eest, et saavutada 3-aastase Dreami ainuhooldusõigust, minimeerides sellega oma modellist ekspruudi kokkupuudet lapsega, kuna Blaci käitumine laste juuresolekul on sobimatu (Blac Chynal on varasemast kooselust ka 7-aastane poeg Cairo toim.). Instamodelli kodus toimuvad väidetavalt tihti rajud peod rohkete võõrastega, laps on hakanud viimasel ajal agressiivselt käituma ja ropendama, väljakutsuvalt tantsima, ennast paljaks koorima ning on korduvalt väljendanud, et ei soovi ema juurde naasta. Lisaks jätab Dreami hügieeniline olukord soovida, küüned ja hambad on mustad ning juuksed kammimata.

Kui Rob saaks oma tahtmise, kaotaks Blac võimaluse oma tütrega koos aega veeta ning nähes teda korra nädalas, peab see samuti toimuma üksnes lapsehoidja juuresolekul. Lisaks peab naine lapse juures viibimiseks kaineks saama ning loobuma nii alkoholist kui kokaiinist. Robile on asjade ametlikuks ajamisel appi tõtanud õde Khloé Kardashian, kes olles mitmeid kordi Dreami hoidnud, tunnistab samuti, et lapse käitumine on varasemaga võrreldes tunduvalt halvemaks muutunud.

Blac Chyna ise neid süüdistusi kuidagi kommenteerinud pole ja postitab selle asemel sotsiaalmeediasse meelaid selfisid, promodes niiviisi oma kaubamärgi tooteid. Varasemalt on naine mitmel korral uudiskünnist ületanud sellega, et on teravate ja põlevate esemetega erinevatele inimestele kallale tunginud, sealhulgas ka oma juuksurile. Naise vägivaldsust on tunnistanud ka üks Blaci endistest alluvatest, kes väidab muuhulgas ka seda, et staaril on kombeks üksinda alla kulistada terve pudel Hennessy konjakit.