45-aastane laulja ütleb, et ta lahkus majast kohe kui ta sinna sisenes ja seda täiesti hirmunult, vahendab Mirror. Villa kunagine omanik oli laulja Cass Elliot, kes suri 32-aastaselt südamepuudulikusesse aastal 1972.

18 aastat tagasi üüris Los Angeleses asuvat villat ka Robbie Williams, kuid ainult kolmeks kuuks, sest ta ütleb, et maja on täielikult kummituse võimuses. Ta rääkis veel, et tundis vaimu kohalolu juba sisse astudes ja üritas kummitusega isegi läbirääkimisi pidada: "Ma tean, et sa oled siin ja ma kavatsen sind austada. Ma palun sult, et sa austaksid ka minu isiklikku ruumi, sest ma kardan sind."

Ta kirjeldas veel üht olukorda: "Mu sõber, kes toona minuga elas, tuli trepist alla. Ta oli just dušši all käinud ja ta oli näost täiesti kaame. Ma küsisin, mis juhtus ja ta vastas: "Mul oli just vestlus kellegagi, keda seal tegelikult ei olnud"."

Robbie kirjeldab veel järgmist seikagi, kui Cass Ellioti bändi The Mamas and Papas laul "California dreaming" üks õhtu televiisoris mängis muutus terve toa õhustik drastiliselt: "Seal oli selline vaikus, mida ma ei ole kunagi enne seda, ega ka peale seda kogenud." Robbie hundikutsikas Sid muutus rahutuks ja keeldus ruumis viibimast, rääkis Robbie Alien Nation taskuhäälingus.

Robbie rääkis, et ta vestles antud teemal ka Zak Starkeyga, kes elas kummitusmajas lapsena koos oma isa Ringo Starriga. Zak oli lauljale öelnud: "Ma kuulsin, et sa kolisid vanasse majja. Kas sa oled juba lastega kohtunud? Me mängisime nendega kunagi, kui me noored olime."

Robbie sõnab ka, et välja kolides kolimisabilised keeldusid majja sisenemast, sest seal "istub vana naine tugitoolis".

Aykroyd, kellelt Robbie villa üüris kinnitab samuti, et maja kummitab ja see inspireeriski teda kaaskirjutama filmi "kummitusepüüdijad", kus ta ise ka peaosa mängis. Aastal 2013 ütles Dan: "Ma olen kindel, et see on Mama Cass. Tekib kohe selline tunne, et see on suur vaim. Mul olid mitmed kogemused. Ma nägin asju iseeneslikult liikumas ja uksi avanemas ning sulgemas. Ka mu koduabilistel olid omad kogemused kummitusega - näiteks puudutas keegi neid selja tagant ja kui nad keerasid ümber, et vaadata, siis ei olnud seal kedagi."