Koroona ei ole mitte lihtsalt varastanud Robert De Niro tööd, aga tuntavalt vähendanud ka staari palka, vahendab Fox News. Sellest olenemata nõudis endine naine staarilt ikka korralikult kopsaka summa.

De Niro endine abikaasa Grace Hightower palus kohtus erakorralist istungit, et mees ta krediitkaardi limiidi 50 000 USA dollarilt 100 000 USA dollarini tõstaks. Muidugi astusid advokaadid staari rahakoti eest kohtus kohe välja.

Advokaat tõi välja, et De Niro oli endise abikaasa krediitkaardi limiiti meelega vähendanud, sest koroonast tingitult ei teeni staar enam nii palju ei näitlemise ega restoranide Nobu ja hotelli Greenwich Hotel aktsiatest. Samuti ei ole endine abikaasa ja ta kaks tütart oodatud ka De Niro New Yorgis asuvasse koju.

Advokaat Caroline Krauss tõi välja, et Nobu söögikohad kaotasid aprillis 3 miljonit USA dollarit ja mais veidi alla 2 miljoni USA dollari. Samuti pidi staar hiljuti maksma investoritele 500 000 USA dollarit ning on olnud sunnitud äripartneritelt ellujäämiseks raha laenama.

Abieluvaralepingu kohaselt võlgneb näitleja oma abikaasale iga aasta miljon USA dollarit. Seda seni, kuni staari sissetulek on vähemalt 15 miljonit dollarit aastas. "Ta raamatupidaja ütles, et kui kõik läheb täpselt nagu plaanitud ning veelgi paremini, siis De Nirol veab, kui ta tänavu seitse ja pool miljonitki teenib," rääkis advokaat kohtus.

Praeguste prognooside kohaselt peaks De Niro tänavu ja järgmine aasta teenima vaid veidi üle kahe miljoni USA dollari. Planeeritud projektid on koroona tõttu samuti külmutatud.

"Need inimesed on alati kulutanud rohkem kui näitleja teenida suudab. Eakas mees ei saaks soovi korral isegi pensionile minna, sest ei suudaks oma kulutusi kinni katta," selgitas advokaat.

Endise abikaasa esindaja ei usu aga sõnagi staari jutust ning toob välja, et inimene, kes peaks teenima sadu miljoneid dollareid aastas, ei saa kuidagi nii ootamatult ja nii raskelt hätta sattuda.