Robist sai naisemees! Mitmete teleshow`de juhina üles astunud Robert Kõrvits (30) võttis ära oma kauaaegse elukaaslase ja kahe lapse ema Laura Kauri (30) – paar kinnitas oma liidu ametlikult läinud kolmapäeva keskpäeval!

Robert ja Laura, kes nüüd kannab perekonnanime Kõrvits, otsustasid abielu registreerida isekeskis. Kaasad saabusid Tallinna Pärnu maantee õnnepaleesse oma väikse Fiat Puntoga, ühes vaid tütar Sonja (8) ning kahe ja pooleaastane poeg Gustav. Nemad olid ka emme-issi abielutseremoonia, mille viis läbi endisest teletähest tseremooniameister Harri Kingo, ainsad tunnistajad. Abiellumist tähistas paar hiljem vaid lähimate pereliikmete ja sõprade seas. Robert, kes toimetab praegu reklaamifirmas Division, ja Delfi Publiku peatoimetaja Laura on paar juba kümmekond aastat.

Tuntud muusikutest ja meelelahutajatest Kõrvitsate dünastia sai Laura näol nüüd ka ametlikult uue pereliikme võrra rikkamaks. Roberti vend Henry Kõrvits ehk G-Enka on kohaliku räpiskene jõulisemaid tegijaid, isa Harry aga menupundi Rock Hotel trummar ja omaaegse lasteiidoli Leopoldi kehastaja. Ka Roberti ja Laura tütar Sonja sammub taadi ja papa eeskujul sõna- ja näitekunsti radadel. Sonja on hinnatud tegija multifilmide pealelugejana! Ta on oma hääle andnud multikate «Jääaeg», «Printsess ja konn» ja «Üles» tegelastele. Robert on varem mõtisklenud teemal, kellelt võib Sonja olla pärinud oma anded – vanaisa Harrylt, temalt endalt või hoopis ema Lauralt. Sest ka Laura on tema sõnul äraütlemata andekas! «Ma kindlasti ei võtaks mingit kehva ja andetut naist,» on Robi öelnud.