Kõrvits tõdes Raadio 2 hommikuprogrammis, et uudis jõudis toimetusse umbes tund enne avalikuks saamist.

Ennetavaid vihjeid saate meeskonnale ei antud. "Kogu Postimees Grupp ja Eesti Meedia endise nimega on planeerinud kolida Maakri tänavalt, kus nad on eluaeg olnud, uude majja, mis asub Sossi mäel. Veel eelmisel nädalal vaatasime uusi ruume üle, arutasime, kuhu tuleb mis vahesein ja nii edasi. See tähendab, et ilmselgelt ei olnud meil mitte mingisugust varasemat vihjet selle kohta, et saade pannakse kinni. Vastupidi, oli julgustavaid sõnu."

Kõrvits tunnistas, et Postimees Grupi töötajatel on viimasel ajal ebakindlus pidevalt kuklas. "Selline ebakindlus on kogu aeg asi, mis on sul justkui kuklas ja mis tekitab halva tunde. Seetõttu on juhid olnud siiamaani kogu aeg toetavad ja nii palju või vähe, kui kokkupuudet nendega on, on antud mõista, et "Radar" on hea saade, on oma vaatajanumbrites sellises positsioonis, et ta on piisava kasumlikkusega, kui äriliselt rääkida, ja ta on imagoloogiliselt Postimees Grupile oluline."

Kõrvits lisas, et puudu jääb ka sise- ja väliskommunikatsioonist. "Ma ei ole vihane juhtide peale, ma saan aru, et äriline otsus, mis seal ikka, tuleb odavam sisu asemele, see on kõik arusaadav. Aga päris niimoodi asju ei aeta."

Kanal 2-e eesmärk on minna meelelahutuslikumaks, siis Kõrvitsa sõnul asi rahas ei ole. "Öeldi, et raha on, aga tuleb natuke teismoodi seda ümber sättida. Teine põhjendus oli, et kanal muutub meelelahutuslikumaks."