Staarid rääkisid "Ringvaatele" otse, millise mulje Tallinn neile jättis. "Ma armastan Tallinna väga," tunnistas Pattinson ning selgitas, et ei suutnud oma siinsest kodust kuidagi loobuda. "Ma peaaegu ostsin selle ära, sest ei tõesti väga meeldis seal olla."

Eesti keelest ei mäleta staarid siiski midagi. "Ma arvan, et siis ma mõnda sõna teadsin, aga nüüd ei mäleta enam midagi. Keel mulle siiski meeldib, olen vaadanud seda suurt kontserti, kuhu kogu riik kokku tuleb," kirjeldas Pattinson Laulupidu.

Filmis nähtava näitlejanna Elizabeth Debicki tunnistas, et veetis enamuse oma ajast siiski korteris ning nägi Tallinna vaid Laagna teelt. "Me tõesti veetsime seal teel väga palju aega. Aga osa Tallinnast ma nägin ja see tõesti meeldis mulle. Teie restoranid on võrratud."

John David Washingtoni sõnul on kõige uskumatum just see, kui vaikseks nii suur tänav võtete ajaks jäi. "See oli lausa lummav."

Christopher Nolan tunnistas Jüri Muttikale, et Eestis said inimesed suurepäraselt näitlemisega hakkama. "Nad püsisid ideaalselt teadvusetuna, kui näitlejad ümber nende jooksid."

Eestist jäänud lemmik mälestused on Nolanil seotud perega veedetud vaba ajaga. "Mu pere oli seal, meil oli ilus maja ja saime kohalikke restorane nautida." (Maja, milles Nolan elas, saad vaadata SIIT.)