Hiljuti antud intervjuus avalikustas Pattinson, et "Teneti" filmimeeskond koosnes umbes 500 inimesest, kellest pooled kõikidesse riikidesse kaasa reisisid, vahendab GQ.

Filmivõtete kirjeldamiseks sõnade leidmine on Pattinsoni sõnul väga keeruline. "See asi, see oli nii pöörane," ei suuda ta kogemust kirjeldada. "Igas riigis oli suur dekoratsioonidega stseen, mis on tavaliselt filmi haripunkt. See oli igas riigis."

Pattison tunnistab, et ei mäleta toimunut enam eriti täpselt. "Vaatasin just enne intervjuud oma märkmeid selle filmi kohta. Kui ma neid vaatasin, siis mõtlesin, et jah need on päris head märkmed ja meenus, millest see film üldse oli. Naljakas on see, et ma olen ära unustanud peaaegu kõik, mis mu karakteriga seostus." Sellest olenemata oli tal meeles, et inimesed, kellele oli võtetelt vaba päev antud, tulid alati ikka kohale, et Nolani loodud eriefekte näha.

Intervjuu teinud ajakirjanik võttis hiljem ühendust ka Nolani endaga, kes tunnistas, et kuigi näitleja räägitu ei vasta täielikult tõele, siis ometi on see tõsi, et filmi ümber jutustada on väga keeruline.