See ei ole lihtsalt sõnakõlks! Eestlastele «Unistuste printsessi» saatest tuttav unistustemees ja ärimees Roberto de Silvestri (34) sünnipäeval voolas šampanja tõesti ojadena. Tema sünnipäevalaualt 30. aprillil Déjà Vu Lounge’is käis läbi pea sama palju Moët & Chandoni pudeleid kui mehel aastaid!

 «Mul oli tõepoolest väga lõbus sünnipäev,» ütleb Roberto. «Palju sõpru käis läbi, kuid oli ka neid, kes olid minuga kogu õhtu. Lõime klaase kokku ja pidutsesime alguses seal ning hiljem linna peal. Kui rääkida šampanjast, siis sai tõesti juba ainuüksi esimesel õhtul ära joodud 30 eri suuruses Moët & Chandoni. Samuti veetsime sõpradega Déjà Vu’s sünnipäevale järgnenud õhtu ja ka see oli äraütlemata lõbus.»

Déjà Vu’s maksab Moët & Chandoni pudel olenevalt selle suurusest vahemikus 96 kuni 260 eurot – terve nädalavahetuse peale telliti ainuüksi seda marki kihisevat kokku ligi 120 pudelit! Kui arvestada ainuüksi neid kolmekümmend pudelit, kulutas Roberto oma sünnipäevajookidele ligikaudu 4000 eurot ehk umbes 63 000 krooni.  

Meeldejäävamatest kingitustest toob Roberto välja veini, mille etiketil ilutses tema pilt, ja hommikumantli, mille seljale oli tikitud Roberto nimi. Pidulistele jäi silma, et Roberto lähedusse hoidis nädalavahetusel ja ka Kroonika seksikate peol kaunis blond tütarlaps Keit Tootsi, kes töötab Demovara kinnisvarabüroos maaklerina. Küsimuse peale, on’s tegu tema uue tüdruksõbraga, sõnab Roberto kavalalt: «Ehk tõesti.»