\"Unistuste printsessi\" miljonärist prints Roberto de Silvestri olevat oma südamedaami leidnud juba enne saatesse minekut

Miljonärist oma unistuste printsessi otsija, Roberto de Silvestri väljavalituks on ööklubi Astoria Palace juhataja Marge Variku nooruke modellist tütar Delisa Maria Varik, kirjutab Naisteleht.

Muuseas ka Delisa Maria osaleb tõsieluseriaalis ning see annab alust arvata, et võitja oli juba enne saate ekraanile jõudmist teada.

Roberto on kinnitanud ka seltskonnaveergudel, et osales saates mitte kaaslase otsingu pärast, vaid hoopis seepärast, et soovis näidata, kui väärtuslikud on Eesti naised.

Samuti pajatas pankur, et tema südames on tõepoolest üks tüdruk saatest, kuid see ei pruugigi olla sama naine, kes napsab saatest võidu.

Roberto sõnul pole ta võitjaga tegelikult pärast saadet praktiliselt üldse suhelnudki, kuna on väga palju Eestist eemal viibinud. «Ta on tore inimene, aga meie vahel ei tule midagi,» kinnitas mees ka Õhtulehe veergudel.

«Kui Robertol oli juba enne saadet südamedaam olemas ning ta on kõik selle vaatajatele juba ka ette ära rääkida jõudnud, siis jääb vaid arusaamatuks, miks sellesse sarja oli tüdrukutel üldse mõtet minna või taolist saadet üleüldse teha,» imestab üks Roberto hea tuttav.