2013. aastal, kui Miley Cyrus ja Robin Thicke olid meid kõiki oma MTV auhinnagala nilbe etteastega oksele ajanud, püüdis Robin jätta muljet, et temal polnud Miley tempudest aimugi – ta vaatas üleüldse üles, sellal kui Miley oma tuharaid tema kubeme vastu hõõrus. Miley aga räägib New York Timesile, et Robin teadis täpselt, mis laval toimub - ta lausa nõudis, et Miley oleks võimalikult alasti:

«Ma ei tundud teda tegelikult enne, ja ma ei tunne teda nüüd. See oli naljakas, sest mulle tehti selle eest kõvasti säru, aga selline see naise elu juba on. Ta tegi nägu, nagu poleks tal olnud aimugi, et midagi sellist juhtub. Sa olid proovis! Sa teadsid täpselt, mis juhtuma hakkab! Ja tema oli see, kes andis nõusoleku minu kostüümile, see oli naljakas. Ta tahtis, et ma oleksin võimalikult alasti, sest seda nägi ette tema video. See oli igas mõttes koostöö. Minu osa – «We Can't Stop» – oli täielikult minu rida. Aga kui algas «Blurred Lines», oli see juba tema etteaste."
Kostüüm, mida Miley sellel etendusel kandis, oli igati sünnis ja konservatiivne võrreldes sellega, mida ta tänapäeval kannab. Täna võiks ta sellega kirikusse minna. Huvitav oleks aga teada, kes Robinile selle triibulise ülikonna selga pani? Seda inimest tuleks tema pattude eest nuhelda...