Koomik ja näitleja Robin Williams otsustas umbes aasta tagasi joomise maha jätta ning on siiralt õnnelik, et ikka veel elus on.

 
Tervis Plussi tervisestaar Robin Williams (57) otsustas umbes aasta tagasi joomise maha jätta. Meedia jälgib huviga, kaua ta vastu peab.
"Joomingud on ajalugu," kordab mees kindlalt. Teraapia on aidanud Williamsil joomisest loobuda, kuid muutnud elu ka sügavamalt, vahendab Naistemaailm.ee. Üks olulisimaid muutusi on näitleja hinnangul see, et nüüd on tal jõudu viletsatele rollipakkumistele "ei" öelda ja jääb rohkem aega perele.
"Ma märkan jälle, kui ilus on elu, kui seda mõttekalt sisustada. Kõik päevad ei ole suurepärased, on ka päris vastikuid, aga nüüd oskan märgata pisiasju. Mul on aega mõtelda ja olen tänulik, et olen veel elus.  Ma tahaksin uuesti alustada, lõpuks rahu leida, mitte ainult ühest projektist teise tõmmelda."
See ei ole Robin Williamsile esimene kord sõltuvusega rinda pista. 1970. aastate lõpul
ja 1980. aastate algul oli ta kokaiinisõltlane. Sõbra surm ja poja sünd andsid talle toona jõudu sellest jagu saada. Ta suutis 20 aastat kaine püsida. Paar aastat tagasi tuli tal aga taas alkoholismi võõrutuskeskusse ravile minna - tema enda ja pere heaolu nimel.