Komöödialegendi esimene poeg Zak Williams rääkis briti hommikusaates oma isa kaotusest, öeldes, et tal oli väga raske "oma isa maailmaga jagada". Williams sooritas enesetapu 2014. aasta augustis, 63-aastaselt.

"Olla Robin Williamsi poeg oli mitmel viisil imeline, kuid tema pidev jagamine terve maailmaga oli vahel päris raske," tunnistas Zak. "Isegi kui tal olid probleemid oma elus, oli seda südantlõhestav vaadata, sest ta ikka üritas teisi naerma ajada ja oma huumorit maailmaga jagada."

Zak kirjeldas, kuidas ta isa esines oma fännidele, hoolimata sellest, et tal endal olid väga rasked ajad. "Ja isegi kui ta seesmiselt kannatas, läks ta ikka lavale ja esines. Ta oli suurepärane oma probleemide kõrvale heitmises ja hea näo tegemises".

36-aastane Zak on Williamsi vanim poeg, tal on veel 29-aastane õde Zelda ja 27-aastane vend Cody. Zak tõdes ka, et ta pere vaevles avalikkuse ees leinamisega. "Oma leina maailmaga jagada oli raske," sõnab mees.
Zak leiab aga siiski, et Williamsi fännide suur toetus kergendas tema pere leina ja tänab neid fänne tema isa pärandi edasi kandmise eest. "Need olid keerulised ajad. Aga ma olen väga tänulik kogu armastuse ja toetuse eest, mis jätkub siiani... Siin me oleme, viis aastat hiljem. Ma tunnen siiani seda suurt mõju, mis mu isal oli."

Intervjuu lõpetuseks rääkis Zak oma pisipojast McLaurin, kelle hüüdnimeks sai vanaisa austuses Mickey - Williamsi keskmine nimi. Zak rääkis veel, kuidas tema sa inspireeris teda olema avameelsem ja seda just oma lastega.