Robin Williams polnud algul sellest teadlik, et ta võitleb ravimatu haigusega. Viimastel aastatel oli tal sellega üha raskem toime tulla, kirjutab Mirror.

Robin Williams on meile meelde jäänud oma suurepäraste improvisatsioonide ja kõrgetasemeliste näitlejarollide tõttu.

Näitleja võttis endalt elu 11. augustil 2014. aastal oma Californias, Paradise Cay´s asuvas kodus. Sama aasta alguses diagnoositi tal Parkinsoni tõbi, mis tegelikkuses osutus valeks diagnoosiks. Alles lahkamisel selgus, et ta põdes tegelikult Lewy kehakeste dementsust. Robin polnud täielikult teadlik, et ta on hädas ravimatu ajuhaigusega.

Sellel haigusel oli talle üsna hävitav mõju. Näitleja mälu hakkas kaduma, ning paljusid asju ta enam ei mäletanud. Räägitakse, et kõige raskem oli tal 2014. aastal Vancouveris, filmi "Öö muuseumis: Hauakambri saladus" stseenide filmimisel. Sel ajal tekkisid tal kõrvetised, seedehäired, unetus ja ka haistmismeele kaotus.

Tema meigikunstnik ja kolleeg Cheri Minns rääkis Robini viimastest elupäevadest ka Robini elulooraamatus. Cheri soovitas Robinil naasta uuesti stand-up komöödiasse, et tema enesekindlust taastada, kuid Robin keeldus. "Ta lihtsalt karjus ja ütles:" Ma ei saa enam komöödia juurde tagasi naasta, Cheri. Ma ei tea, kuidas naljakas olla," rääkis Cheri Robini elulooramatus.

Robin jättis maha ka oma kolmanda naise Susan Schniederi ning oma kolm last kahest eelmisest abielust.

Spekulatsioonid Williamsi enesetapu kohta kasvasid intensiivselt pärast Robini surma, räägiti tema rahalistest probleemidest, aga keskenduti ka tema lahingule kokaiini- ja alkoholisõltuvusega.