Getter Jaani rääkis Star FMile antud intervjuus, et kannab iga päev kaasas kaelakeed, mille tema kallis vanaema on talle kinkinud.

"Siis, kui ma läksin superstaarisaatest välja, siis ta kinkis mulle ühe südame, ja vot seda kaelakeed ma küll kaelast ära ei võta," rääkis Getter ja lisas, et see oli temaga ka maskisaates.

Getter Jaani etendas "Maskis laulja" saates Jonnipunni ning püüdis kodustele sarnaselt arvata, kes end kostüümide all peidab. Getter aimas, et Lille sees ongi just Kaire Vilgats või Dagmar Oja.

"Kui ma nägin, et see oligi Kaire Vilgats, siis ma oli nii õnnelik, et ma õigesti panin. Ja mingi hetk ma hakkasin mõtlema, et Jäära sees võib olla Stefan, aga ma ei olnud selles täiesti kindel," ütles lauljanna.

Pühapäeval tuleb eetrisse maskisaate erisaade, kus saab näha, mis salvestuste ajal lava taga tehti. Getter rääkis, et seal osalejate vahel mingit suhtlust ei olnud. Kõik olid nelja musta värvi riidega piiratud boksis ning lava taga oli haudvaikus.

"Mitte midagi ei kuulnud. Isegi lava taga ei saanud nuputada, kes sul seal kõrval võib olla," lisas ta.

Suure populaarsusega "Maskis laulja" on läbi ja nüüd tuleb leida muud meelelahutust. Getter kinnitas, et aja veetmiseks vaatab ta vahest Netflixi, kuid ei tee seda igapäevaselt. Üks viimaseid asju, mida ta voogedastusplatvormilt vaatas on miniseriaal "Self Made", mis räägib mustanahalisest naisest, kellel oli probleeme juuksekasvuga, ning kes probleemi lahendada püüdes sai rikkaks.

Getteri muusika playlisti kuuluvad klassikud nagu Beyoncé, Jennifer Lopez ning tema üheks lemmikuks on Sam Smithi ja Demi Lovato viimatine ühisüllitis "I'm Ready".

Iga mõne aasta tagant tuleb välja mõni uus sotsiaalmeediaplatvorm, mis ületab rahvusvahelisi piire. Üheks selleks on Hiinast alguse saanud TikTok, kuhu paljud artistid on endale konto teinud. Ka Getteril on seal konto ja juba väga ammu. Ta on sinna teinud ka mitmeid videoid, kuid jätnud need privaatseks.

"Aga mu fännid on juba märku andnud, et ma võiksin tihedamini TikToki kasutada ja nendega videoid jagada," ütles Getter.

Getter Jaani eurolugu "Rockefeller Street" sai just Aasias uue elu sisse. Laulu uusversiooni kasutati mitmete tantsuvideode tegemiseks ja seda ka TikTok keskkonnas. Getter avaldas, et see ei ole sugugi ainuke laul, mille järgi inimesed tantsivad.

"Ma ei tea, kas mu fännid seda teavad, aga olen tähele pannud, et üks teine lugu, millele kõik teevad igasuguseid toredaid videoid, on "Poisid, poisid, vaadake te ette". Ja seda laulab väikene Getter. Arvan, et olen seal 10-aastane. Nad on sellega igasuguseid naljakaid videoid teinud, aga ma ei ole kindel, kas nad teavad, et see olen mina," avaldas lauljanna.

Getter kirjeldab TikToki kui platvormi, kus sa hakkad ühte video vaatama ja siis jäädki seda tükiks ajaks tegema.

"Siis sa saad aru, et aeg on nii kiiresti läinud, et hommikust on lõuna saanud," illustreerib ta.

Getter Jaani avaldas hiljuti ka laulu "Mitu mind", kus saab näha ka tema pisitütart Emilyt.