Suvel Eestis esinev Briti rocki «paha poiss» Rod Stewart on eestlastega kokku puutunud varemgi. Mõni aasta tagasi püüdis ta võluva stilisti Tairi Morozovi abiga oma abikaasa Rachel Hunteri küüsist pääseda.

Andaluusia sume õhtu. Marbella. Tairi tuleb sõbrannaga rannabaarist. Nad istuvad rendiautos ja ootavad pööramisvõimalust kõrvalteelt peatänavale. Neiud näevad, kuidas mööda tänavat jookseb kirjus papagoipiltidega särgis mees, juuksed püsti kui kuradil, ning üks naine ajab teda taga.
#end#
Ootamatult hüppab mees nende autosse ja hõikab erutunult: Go-go-go! Enne kui Eesti tüdrukud sõnagi suust saavad, vupsab Rod (65) juba teisest uksest välja.
«Ta istus kõige rohkem minuti meie autos. Meil ei õnnestunud Rodi tema kurja naise käest ära päästa. Ju me mõtlesime tol hetkel liiga aeglaselt. Draama jätkus ka pärast meie autost läbi hüppamist,» meenutab Tairi (37), kes töötab praegu ajakirja Face Control peatoimetajana.
Stewart oli sel ajal abielus 178 sentimeetrit pika, füüsiliselt tugeva blondi modelli Rachel Hunteriga (40). Racheli ja Rodi abielu kestis 16 aastat ja sellest sündis kaks last.
Marbella tüli ajaks olid nad lahku kolinud, kuid lahutus vormistati alles 2006. aastal, kui Rod elas juba koos järgmise modelli, Penny Lancasteriga, kes on 187 sentimeetrit pikk. Rod ja Penny abiellusid 2007. aastal.
Seitsme lapse isa Rod on pidevalt tekitanud kõmu oma armuafääridega. Naisterindel on tema meelisobjektideks olnud modellid ja näitlejatarid.
Rod Stewart annab 12. juunil Tallinna Lauluväljakul eksklusiivse, vaid istekohtadega kontserdi, kus Tairi saab oma tutvust uuendada. Vaevalt et Rod keeldub võimalusest sedavõrd veetleva daamiga lavataguses VIP-lounge'is šampanjapokaale kõlistada...