Rokihiid Rod Stewarti (65) soovid ja nõudmised Tallinnas imbuvad avalikkuse ette. Lisaks muule peab olema valitud Rodi kontserdi järgse peo publik, kelle sekka on eelistatult oodatud blondiinid!

Staar saabub eralennukiga Londonist või Vilniusest, kus ta annab kontserdi 10. juunil. Lennujaamas peavad ees ootama kaks limusiini, Audi 8 või 7. seeria BMW - kontserdi pressišefi Reno Hekkonensi sõnul sobib ka mõni Mercedes-Benzi luksusmudel.
Kontserdijärgsele peole klubisse Vabank on oodatud palju pidutsevaid ilusaid inimesi, kes oleks Stewarti karismast üles laetud, väidetavalt ennekõike kauneid blonde naisi! Et Rod kavatseb isegi end seal ilmutada, on Vabankile esitatud rohkelt turvanõudmisi. Hekkonensi sõnul ei saa ta aga just turvakaalutlustel detaile avaldada, kuid fakt on, et nii staarile kui ka külalistele peab olema tagatud mugav ja meeldiv õhkkond.
«See tähendab ka suhteliselt ranget facecontroli (nägudekontrolli - toim.) klubi uksel ja piiratud ligipääsu klubi VIP-ruumidesse, muu hulgas alumise korruse intiimsemasse, Bank Owners ruumi,» seletab Reno.