"Kimberly on rase. Benicio on isa ja ta on väga toetav," kinnitas näitleja pressiesindaja ajakirjale Life&Style. "Kuigi nad pole paar, ootavad nad lapse sündi väga."

Kimberly (31) ja Benicio (44) on enda tihedamat suhtlust ajakirjanduse eest hästi varjanud ning nad pole kordagi koos pildile jäänud.

Nagu kuulus isagi, on Kimberly selja taha jäänud mitmeid põnevaid armusuhteid - kaks katkestatud kihlust ja rohkelt lühemaid suhteid.

Kimberly kihlus Whitestarri rokkari Cisco Adleriga 2005. aastal peale pikaajalist suhet. Vaid mõned kuud hiljem kihlus katkestati.

2005. aasta novembris palus Kimberly kätt TV-staar Talan Torriero. See kihlus lõpetati aga juba 11 päeva pärast.

Samuti on Kimberlyl olnud suhe Girls Gone Wildi looja Joe Francisega ning Jack Osbourne'iga.

2008. aastal tabati Kimberly kirglikult suudlemas Jude Law'ga, samal aastal oli naisel lühiajaline suhe ka näitleja Rhys Ifansiga. Mõlemad mehed on olnud seotud ka Sienna Milleriga.

Benicio del Toro pole samuti oma suhetega tagasi hoidnud, tema vallutuste hulka kuuluvad näitlejannad Alicia Silverstone, Scarlett Johansson ja Minnie Driver.

Samuti on del Torol olnud romansid Kreeka-Itaalia juurtega Valeria Golinoga ning Briti näitlejanna Claire Forlaniga.

Kimberly on Rod Stewarti tütar abielust Alana Hamiltoniga. Rodil on tänaseks päevaks kaheksa last ning Kimberly lapsest saab Stewarti esimene lapselaps.