ROD STEWART (62) abiellus oma kauase kallima Penny Lancasteriga (36) vaikselt ja tagasihoidlikult Itaalias.

Üheksa aastat koos olnud paar andis abieluvande Santa Margherita Ligure 17. sajandist pärinevas romantilises Villa Durazzos. Kohal olid vaid pruut, peigmees ja pruudi vanemad.
«See oli lihtne ja kaine tseremoonia, umbes 20–25 minutit,» räägib linnanõunik Maria Benazzi. «Tavaliselt võtab see 15 minutit, aga neil oli tõlki vaja.» Registreerimine läks Rodile maksma vaid 1000 dollarit. Ühtekokku kulus mehel pulmadele aga ligi miljon dollarit.

Peale tseremooniat suundus noorpaar aeda, et poseerida erapiltnikele. Siis jalutasid Rod ja Penny käsikäes Portofinos ning rüüpasid tänavakohvikus cappucinot, enne kui mootorpaat nad tagasi jahile sõidutas. «Enesetunne on fantastiline!» juubeldas Rod sadamas. Pärastlõuna veedeti kahekesi jahil. Paari pooleteistaastane poeg Alastair jäi vanaema hoole alla Portofinosse.

Õhtusel vastuvõtul La Cervara kloostris oli kohal rohkem rahvast — näiteks Keldi jalgpallimänedžer Gordon Starchan ning laulja Michael Bolton «meeleheitel koduperenaise» Nicollette Sheridaniga. Pulmapeost sai osa Rodi seitsmest lapsest viis — 27aastane Kimberly (esimesest abielust Alana Hamiltoniga), 15aastane Renee ja 12aastane Liam (abielust Rachel Hunteriga), 18aastane Ruby (suhtest Kelly Embergiga), ja pisike Alastair. Lapsed olid algusest peale pulmareisil kaasas — näiteks mõni päev varem oli Rodi ja Penny jaht ankrus Prantsusmaa vetes Villefranche’i külje all.

Pulmapäeva eelõhtul pidutses valgesse riietatud pulmaseltskond Rapallo Excelsiori hotelli ööklubis. Rodi lapsed pidasid oma peo Portofino restoranis Il Delfino, kus nad tegid isale 22 000 dollari suuruse arve.

Rod ja Penny leidsid teineteist 1998. aastal, veidi pärast mehe lahkuminekut teisest kaasast Rachel Hunterist. Rodi esimene abielu George Hamiltoni eksabikaasa Alanaga sõlmiti 1979. aastal. Rod aga hülgas naise ning armus 1983. aastal modell Kelly Embergi. 1990. aastal alustas Rod kooselu modell Racheliga. Paar läks lahku 1998. aastal, kuid abielu lahutati alles tänavu jaanuaris.
Rodi ja Penny ühine poeg Alastair sündis 2005. aasta novembris. Rodi esimese lapse Sarah sünnist oli selleks ajaks möödas 41 aastat.