"Teadlik arusaam, et särgil ja särgil on vahe ja püksipaaril ja püksipaaril on vahe, hakkas sellest ajast pihta, kui meie tele-ekraanidel hakkasid jooksma "Päästja koolikell" ja tulid satelliit-televisioon ja MTV," meenutas Padar oma esimesi moekogemusi.

Mehe jaoks on olulised hästi istuvad teksapüksid, mida tal ka kapis kõige rohkem on. Lisaks on muusikul ajapikku kogunenud teatavatel põhjustel palju triiksärke ja ülikondasid. Kuna Tanel on bändis nimega Vallatud Vestid üks osaline, siis viimaste aastate jooksul tema riidekappi tekkinud ka palju veste. "Garderoob on läinud kirevamaks ja kindlasti on palju värve juurde tulnud, võrreldes viie-kuue aasta tagusega, mil ma kandsin pigem ainult musta või tumesinist. Riietumine võib olla ka fun," rääkis Padar.

Taneli stiili üheks tähtsaks elemendiks on kindlasti suurt osa tema kehast katvad tätoveeringud, mida ta peab kunstitaiesteks. "Mitte päris kõik ei ole sellised, mille üle ma uhkust tunnen, aga samas ma ei häbene ka. Pigem on see lõbus vaatamine ja seletamine, kuidas üks või teine asi ja millisel eluetapil on mu keha peale tätoveeritud."