Laulja ja muusikaliartist Rolf Roosalu armastab oma keha juures kõike. ``Mulle meeldib selle juures kõik - teisiti ju ei saakski. Iseennast ja oma keha tuleb õppida armastama. Ma arvan, et oma kehata poleks ma üldse see, kes ma olen. Oluline on seegi, et seda juhib minu hing, mis annab kokku 29 aastat püsinud vapra ja kunstimeelse koosluse.``

Seksikusest rääkides usub ta aga, et see pole kindlasti väline. "Seksikus on sisemine omadus, mis paistab välja läbi enesekindluse ja hea maitse. Loomulikult vaja see ka vastaspoolelt silmapaar,e kes suudavad selle sinust kinni püüda," arutleb Rolf maikuises Anne&Stiilis.

Roosalu räägib ajakirjale ka oma keeleneedist, mis tema suus juba kuus pikka aastat säranud on. "Olen mõelnud, et kui 30 täis saan, loobun sellest. Äkki on imelik, kui keskealine härrasmees laulab ballaadi ja metall välgub suust vastu. Samas olen kuus aastat laulnud, neet suus, ilma on väga harjumatu."

Milline kuulsus Rolfi meeles toma keha üle tõeliselt uhke võiks olla, on see tema arvates Ines. "Ta on päris elus veel paremas vormis, kui teleekraanilt paistab."