"Viimastel päevadel on siit ilmast lahkunud kaks minu jaoks väga olulist inimest. Eve Viilup ja Tarmo Leinatamm. Mäletan, kui 2003. aastal Eve helistas ja kutsus osalema saatesse "Kaks takti ette", mille tulemusena mind märgati ja sellest tulenevalt sai alguse minu popmuusiku tee. Hakkasin ka ise laule kirjutama.

Juba 2004. aastal kutsus Tarmo mind "West Side Story" auditionile (prooviesinemisele -toim.). Arvan, et see päev ei lähe mul kunagi meelest. Sain Tony rolli, mis oli minu esimene tõsisem ülesastumine muusikalilaval. Võtsin toona seda võimalust nii tõsiselt, et jätsin prooviperioodi käigus suitsetamisegi maha.

Tahan väga Teid tänada kõige eest, mis mu eluteed suuresti muutnud on!
Lisan siia juurde ühe muusikalide kontserdi "Memory" video, kus laulame Maarjaga laulu "The Prayer". Mäletan, et meeslaulja, kes seda tegelikult esitama pidi oli haige ja hääl tulenevalt sellest mitte kõige paremas vormis. Kontserdi vaheajal tuli Tarmo minu juurde ja küsis, kas teeksin selle laulu ära koos Maarjaga. Pakkumine oli ahvatlev, aga ma ju ei teadnud sõnadest absoluutselt mitte midagi. Laulu olin kuulnud. Ütlesin, et proovime korraks klaveriga läbi ja siis otsustame.

Kuna Maarja mu prooviesituse peale päris ära ei minestanud, siis ütlesin "jah!", teadmata reaalselt, millele ma alla oli kirjutanud. Klaveriga esitamine proovisaalis on üks asi ent esimest korda orkestriga publiku ees seda laulda ja veel Maarja-Liis Ilusaga.. Ütleme nii, et ma olin sisemiselt ikka väga ärevil ja ebakindel, aga ambitsioon sai toona minust võitu! Dirigendipuldis ei keegi muu, kui Leinakas ise. Aitäh veelkord nende unustamatute võimaluste eest! R.I.P."

Leinatamme ärasaatmine toimub esmaspäeval, 20. oktoobril kell 14.00 Tartus, Vanemuise teatri suures majas. Kõik, kes soovivad jätta hüvasti, on teretulnud. Pärgi palutakse mitte tuua.