Irina, kes enne Abramovitšiks saamist töötas Aerofloti lennufirmas stjuardessina, abiellus Londoni Chelsea jalgpalliklubi omanikuga 1991. aastal. Paaril sündis viis last, kellest vanim on 26 ja noorim 16.

"Anna on hetkel lõpetamas Columbia Ülikooli filosoofia eriala, 25-aastasel Arkadil on edukas firma. Sofia, kes on 21-aastane, tegeleb ratsutamisega ja lõpetas Kuningliku Holloway Ülikooli Londonis," ütles Irina Venemaa tabloidväljaandele Tatler ning lisas, et kaks noorimat last, Arina ja Ilja, õpivad alles keskkoolis.

Arkadi Abramovitš

Ta avalikustas, et tema viis last saavad ideaalselt läbi ka Abramovitši kahe noorima lapsega abielust Daša Žukovaga. "Kõik Romani lapsed on sõbrad ja veedavad koos aega," avalikustas Irina.

Nende abielu iseloomustatakse, kui kuldset puuri, sest Romani jaoks oli turvalisus väga tähtis ja neid turvasid endised eriüksuslased ja agendid. Nende suhte jooksul muutus ka Roman edukast Vene ärimehest üle maailma tuntud figuuriks.

Kuigi Abramovitšide lahkuminekust on möödas juba 11 aastat, pole kumbki osapool meedias varem lahutust kommenteerinud. Ka ajakiri, millele Irina eksklusiivse intervjuu andis, iseloomustab seda kui "ideaalset lahutust". Ka meedias pole Roman ja Irina üksteisest ühtegi halba sõna öelnud.

Pärast lahutus on Irina hoidnud meelega meediasärast eemale. "Ma ei saa nõustuda, et mu elu on liiga privaatne. Jah, selles pole beau monde sära, kuid selles on piisavalt valgust," ütles miljardäri endine abikaasa.

"See valgus tuleb suhtlemisest minu perega, sõpradega kohtumistest, reisidest ümber maailma ja kohtumisest inimestega ümber maailma," lisas ta.

Pärast lahutust on Irina pöördunud ka rohkem usu poole. Kuigi tema eksabikaasa on viimastel aastatel uurinud rohkem oma juudi päritolu kohta, siis kaunis Irina on leidnud õnne õigeusust. "Ma olen kohtunud kirikus imelisi inimesi, kellel on erinevad taustad ja uskumused, kuid tugev usk," rääkis Irina Tatlerile.