Ronn Moss tunnistas intervjuus "Radarile", et ei kujutanuks ette, et sari niivõrd kaua kestab. "Arvasin, et läheb paar aastat ja ongi kõik. Ja nii möödus 25 aastat," sõnas Moss.

Mees tunnistas, et ta kuulsaks teinud Ridge Forresteri rolli saamine ei olnud keeruline: tuli vaid prooviesinemisele minna.

Enne sarja oli Moss muusik, kellel suurt teletöö kogemust ei olnud. See on ka põhjuseks, miks esimene võttepäev mehe jaoks eriti stressirohke ent samas ka huvitav oli.

"Mäletan, et olin jubedalt hirmul. Kartsin, et tekst ei tule meelde. Kartsin, et rikun duubli ära, et teen midagi, mis filmimist segab," meenutas Ronn Moss.

Kuigi sarja vaadates võib jääda mulje, et näitleja jaoks oli seriaalis näitlemine lihtne, siis nii see tegelikult ei olnud. Seriaali "Vaprad ja ilusad" tegemine oli äärmiselt keeruline: sarja filmiti esimese seitsme-kaheksa aasta jooksul umbes 240-250 episoodi aastas. Tööd tehti viiel päeval nädalas ja 50 nädalat aastas.

"Vaid jõulude ajal oli kaks nädalat puhkust. Siis hakati tegema rohkem tööd vähema ajaga. Viie osa asemel salvestasime nädalas kuus osa, siis seitse, siis kaheksa. Siis lühenes töönädal neljale päevale, aga ikka salvestasime kaheksa või üheksa osa nädalas. See oli jube ekstreemne. Kogu võttemeeskond oli omadega läbi ja väga väsinud," kirjeldas Moss olukorda võtteplatsil.

Seda pöörast minevikku mäletab hästi ka Mossi praegune abikaasa Devin DeVasquez. Paar on olnud koos tervelt 13 aastat ja sellest ajast kaheksal oli Ronn ka Ridge Forrester.

"Ta oli tihti päev läbi rääkimisest nii väsinud, et tuli koju ja ei tahtnud enam minuga rääkida. See oli väga kurnav, kui tuli nii palju teksti meelde jätta. Ja koju tulles pidi ta tööga jätkama. Järgmiseks päevaks tekste õppima," meenutas Mossi abikaasa.

Viis aastat tagasi, aastal 2012, sai Mossil Ridge Forresteri rollist lõplikult kõrini. "Pärast 25 aastat, tehes ühte ja sama - mingil hetkel tuleb teha muutus," ütles Mossi abikaasa "Radaris".

Nii tuligi Moss "Vapratest ja ilusatest" ära ning see andis talle aega, et abikaasaga uutele projektidele ja ideedele keskenduda.