Ning tõepoolest, neidiste hotellitoad täituvad järjest kaunite õitega. Kuigi selja taga on pingeline Eurovisiooni nädal koos poolfinaali ja finaaliga, on eestlannade silmad märksa säravamad kui esimestel päevadel Moskvas.

Publik uuris, kas Sandra ammutab pärast võistlust Moskvast jõudu?  „Usun küll,“ hakkab lauljatar naerma. „Me oleme nii pisikesest kohast. Moskva on ikkagi suur linn, sellega tuleb harjuda. Kuid siinsed inimesed on meie vastu olnud väga soojad ja sõbralikud. Ka meie kaks venelannast giidi on olnud väga abivalmid ning kõik on alati sujunud.“

Juubeldasid iga punkti eest!
Sandra lausub, et on kuuenda kohaga igati rahul. Kõige rohkem nautis ta aga laval olemist ning inimeste kaasaelamist. Urban Symphony bändiliikmed lisasid: "Suisa kahju oli, et esinemine nii ruttu otsa sai."

Oma osa energiat andis tüdrukutele ka teadmine, et nende lähedased ja pereliikmed istuvad saalis. „See oli väga suureks toeks,“ sõnab Sandra rõõmsalt.

Tüdrukud ütlevad, et nad rõõmustasid iga neile antud punkti üle kõige rohkem. „Niipea kui tuli kasvõi üks punkt Eestile, kargasime kohe püsti ja juubeldasime,“ seletab Sandra.


Webberi ja Teese`i kiitustest meelitatud
Tüdrukud on meelitatud, et oma poolehoidu Eestile on avaldanud mitmed maailmamastaapi staarid. Eurofännide teada on neid kiitnud nii helilooja Andrew Lloyd Webber, kui ka USA burleskistaar Dita Von Teese, kes oli silmailuks Saksa loole. Teese pahandas oma Twitteris, et tema meelest väärinuks hoopis Eesti võitu.
 
„Issand kui hea,“ lööb taustalaulja Mirjam Mesaku nägu selle info peale särama. Tšellist Johanna Mängel lisab: „Kusjuures ma kuulsin pärast üht tema kommentaari, et me oleme väga armsad.“


Läheb suuremaks kallistamiseks
Kui kõik läheb hästi, tuleb õige pea Urban Symphonylt singel. Suvel aga võib neid erinevates Eesti paikades esinemas näha.
Tallinnasse lendab Urban Symphany homme. Täna on kavas minna ooperise „Leedi Macbethi“ vaatama, jalutama Punasele Väljakule ning Uuele Arbatile.

Koju jõudes loodavad Symphony tüdrukud kõiki häid inimesi, keda polnud Moskvas kaasa elamas, kõvasti kallistada.