Aftonbladet kirjutab, et Federley plaaniks on kandideerida europalamendi ühe suurima liberaalse fraktsiooni ALDE aseesimeheks, mille juhiks on tõusmas Kallas, ning seda arvestusega, et viimane kaua postil ei püsi, vabastades nii talle tema karjäärihüppeks. Nimelt liikuvat Kallase kohta Federley kinnitusel selged kuuldused: temast saavat peagi Eesti president.

Kuigi oletused Kallase presidendiks saamisest pole ka meil ennekuulmatud, siis paistab see spekulatsioon nüüd ka Rootsi avalikkuses kanda kinnitavat. Nimelt on Federley kui poliitiku värvikad sõnavõtud ja tegemised Rootsis hästi tuntud ja pidevalt luubi all: mõne aasta eest lasi ta parlamendi liikmena erafirmadel endale soojamaareisi välja teha, väites, et kingituse võttis vastu Ursula, mitte tema kui ametialane persoon. Muuhulgas oli ta mõni aasta tagasi ka ainuke parlamendi liige, kes hääletas vastu seksi ostmise eest määratava karistuse karmistamisele.

Kas Siim Kallasest saab tõepoolest president, näeme järgmisel sügisel, aga kuidas Rootsi eurosaadikust saab transvestiit Ursula, vaata videost: