Rootsi printsess Madeleine´i endine peika ja kihlatu Jonas Bergström otsib uue pruudiga ühist elamispinda. Asi poleks ehk nii põnev, kuid et tema uueks elukaaslaseks saab Madeleine´i endine parim sõbranna, tekitab see kõneainet.

Expressen kirjutab, et Stephanie af Klercker on Jonase Östermalmis asuvas korteris tegelikult sees elanud juba kuu, kuid nüüd otsivad nad uut ühist ja suuremat elamispinda.
Suvel otsustas Stephanie enda kodu ära müüa ning pärast seda koliski ta oma kallima 70ruudusesse korterisse.

Suurde petmisskandaali sattunud Jonas näib täna nautivat stabiilsust ja rahu. Ka tema advokaadikarjäär kogus meeletu tähelepanuga, mis talle osaks sai, üksnes tuure.  Täna on ta eduka õigusbüroo üks osanikke, kes pistis eelmisel aastal taskusse kopdakad 91 000 eurot.

Madeleine seevastu põrutas pärast kihluse purunemist New Yorki, kus ta tänaseni elab. Ehkki papa Carl on nõudnud korduvalt, et tütar kodumaale naaseks, pole kroonprintsess Victoria noorem õde teda kuulda võtnud.

Svensk Damtidning kirjutab, et Madeleine ei soovi enam Rootsi naasta, sest on oma uue kavaleriga Ameerikas juba kokku kolinud. Leht oletab, et üksnes kihlumine on see, mis Madeleine´i oma sünnimaale tagasi tuua võib.