Superstaarisaate vilistlane Rosanna Lints (19) on lisaks sellele, et ta võttis Marvi Vallastelt üle mikrofoni bändis Würffel, asunud veel ühte võhma nõudvasse ametisse. Lauljatar töötab juunist Tallinna vanalinnas Kaarmanni poes kokana, kus vaaritab kokk Emmanuel Wille – tuntud hüüdnimega Manu – käe all.

«Eestis on nii, et kui tahad muusikuna ära elada, pead vastu võtma enam-vähem kõik tööd, mida pakutakase. Mina sooviks muusikat teha südamest, projekte valida. Ja kui ma leidsin end ühel hetkel hea meelega köögist, siis mõtlesin, et miks ma ei võiks ennekõike sellest ära elada!» räägib Rosanna.
Viimane kõlakas Rosannast ja tema kallimast Taavi Paometsast räägib, justkui oleks Rosanna oma peika kaotanud teleseriaali «Padjaklubi» ühele peategelasele Kristel Aaslaidile. Rosanna näole toob see muheluse: «Me oleme Taaviga kenasti koos. Taavi ja Kristel on juba ammu parimad sõbrad, juba enne seda, kui mina Taaviga tutvusin. Võib-olla kallistamine ja familiaarsus nende omavahelises suhtluses on jätnud inimestele sellise mulje, aga neil on, jah, selline suhe. Mind see ei häiri.»
Niisiis on kõik kolm endiselt sõbrad edasi!