Juba sellel reedel esineb Tallinnas läbi aegade üks menukamaid pop-rokibände Roxette. Maailmakuulsa duo liikmed avaldasid oma tagasihoidlikud soovid kontserdi riietusruumide sisustamise ja jookide valiku osas.

Roxette liikmetele Marie Fredrikssonile ja Per Gesslele on Saku Suurhalli tagaruumides eraldatud eraldi riietusruumid. Sisustamise osas loodetakse Tallinna kontserdi korraldajate heale maitsele, kuid palutakse, et riietusruum oleks dekoreeritud ja sisustatud nii hästi kui võimalik. Samas on ette öeldud, et põrand peab olema kaetud ilusa vaibaga ning mõlemas toas peab olema kaunis ja suur lillekimp. Marie riietusruumi kõrval hakkab asuma tema isiklik garderoobituba.

Soovid jookide osas on Mariel ja Peril absoluutselt identsed. Mõlemad eelistavad leida enda riietusruumide laualt laia valiku shampanjat –Veuve Clicquot “Gula änkan”, Laurent Perrier, Billecard-Salmon ja Moet & Chandoni, punast Itaalia Chianti Classico veini ja valget Bonterra Chardonnay veini. Lisaks mett, tükeldatud laimi, puuvilja- ja juustuvalikut ning maiustusi. Eraldi väga tähtsa punktina on mainitud soovide nimekirjas ingver - lausa palju ingverit.!

Rootsi läbi aegade üks menukamaid pop-bände Roxette esineb Tallinnas juba sellel reedel, 18.märtsil Saku Suurhallis oma uue maailmaturnee «Charm School – World Tour» raames. Tallinnas lubavad muusikud tõelist hittide paraadi. Esitusele tulevad teiste hulgas sellised ROXETTE hitt-lood nagu «Sleeping In My Car», «Dressed For Success», «Wish I Could Fly», «It Must Have Been Love», «How Do You Do!», «Dangerous», «Joyride», «Spending My Time», «The Look» ja «Listen To Your Heart».

Roxette’i Tallinna kontserdi piletid on müügil Ticketpro internetipoes aadressil www.ticketpro.ee ja kõigis Ticketpro müügipunktides üle Eesti.