Mees tappis väidetavalt oma eksnaise ja nende ühise 4-aastase poja, sest noorhärral on uue pruudiga samuti järelkasvu oodata ning ta ei tahtnud oma esimesele lapsele alimente maksta.

"Tal oli väga madala palgaga töökoht ja ta tundis, et ei saaks kahe lapse ülalpidamisega hakkama," paljastas võimude esindaja väljaandele NY Post põhjuse, mis 23-aastase USA mehe koletule veretööle sundis. "Ta lihtsalt arvas, et kui lapse ära tapab, pääseb kohustustest," lisas võimuesindaja.

Mees, kes sooritet mõrvad politseile üles tunnistas, maksis umbes sada dollarit nädalas alimente, töötas lennujaamas. Mees sõnas ka, et Felicia oli teda noore poisina hoopis ära kasutanud ning sünnitas vastu mehe tahtmist. Barahona ja Infante vaheline suhe algas, kui mees oli 16-aastane, ent suguühtesse ei astunud nad enne kui Infante 17-aastaseks sai. See vanus on nimelt USA Pennsilvania osariigis alampiir suguelu elamiseks.

Infante rääkis uurijatele, et tappis naise ja lapse, sest oli väga vihane, kuidas naine poega kasvatas. Tapetud naise vend aga kõneles, et Infantel oli tegelikult päris kerge elu. "Ta pidi väga vähe alimente maksma ja tal oli ka suur külastusõigus," sõnas vend ja lisas, et ta õde andis kasinate võimaluste juures endast parima, et oma lapsele täisväärtuslikku elu pakkuda.

Väidetavalt uputas mees oma lapse ja tema ema vanni ning laibad leiti alles viis päeva hiljem.