Brandi loomingulised väljaütlemised ja kirev natuur on mehest teinud mahlaka ampsu paljude tele- ja raadiosaadete jaoks ning hiljutine juhtum kinnitab, et Brandi tasub eetrisse meelitada. Näiteks käis koomik eile külas Howard Sterni raadiosaates, kus suutis maha saada naljaga, mis niipea ei vaibu, vahendab The Daily Mail.

"Tulen just Buckinghami paleest, kus olin just traditsioonilises vahekorras, mille juurde kuulus tassike teed ja saiake. Corgy vaatas pealt," teatas Brand stuudiosse saabudes, mängides sõnamängu arhailise inglisekeelse väljendiga, mis mitut sorti "läbikäimist" võib tähendada.

"Ma ei taha öelda, kes see oli, kuid kroon oli padjal ja kloun oli koridoris," vihjas naljamees, et suutis kuninganna Elizabeth II oma voodisse meelitada ning põhjendas seda nii: "Ma ei ole hetkel suhtes, seepärast tunnen aegajalt vajadust romantika järele."

Küsimusele oma hiljutise kirelõõma kohta endise Spice Girlsi liikme Geri Halliwelliga vastas 37-aastane koomik, et oleks parema meelega kohtamas käinud naise kuueaastase tütre Bluebelliga. "Aga see oleks haige ja ebaseaduslik," nentis mees.