Veidi üle aasta koos olnud Tatumi ja Jessie J teed on lahku läinud ning hurmur on miljonitele fännidele taas avatud, vahendab Celebrity Insider.

Näib, et näitleja on võtnud oma uueks aastaks eesmärgi kindlasti just see õige kaaslane leida. Nimelt märkasid aktiivsemad fännid, et Tatum on teinud omale konto populaarses kohtinguäpis Raya, kus usinalt uusi tutvusi loob.

Staariga lähemalt suhtlev allikas kinnitab, et Tatum on seal kaaslast otsinud juba nädalaid. "Talle meeldiks väga kellegagi väljas käia ja isegi ei häbene seda. Peamine eesmärk on taas lõbutseda ning Tatumil pole vahet, kas kohtub kellegagi veebis, tänaval või läbi sõprade. Üks sõber pakkus Rayat ja ta mõtles, et kaotada pole nagu midagi."

Vaid loetud päevad tagasi levis kulutulena uudis, et Hollywoodi üks ihaldatumaid hurmureid on taas vallaline. Kuigi näitleja ja lauljanna plaanisid juba ka kokku kolimist, siis võttis tegelikult võttis suhe hoopis teise pöörde ning staarid läksid sõbralikult omateed. Enne Jessie J-ga suhtes olemist oli Tatum 9 aastat abielus Jenna Dewaniga.