Ryan Reynolds (34) võib ju seksikate meeste edetabeleis David Beckhamile ja Jake Gyllenhaalile alla jääda, aga ilus poiss on ta sellegipoolest.

«Aga tal on tumedad mõtted,» ütleb Ryani kolleeg ja sõber Sandra Bullock. «Tema sisemaailm on pime ja hirmus paik.»

Ryan ja Sandra tunnevad teineteist üksteist aastat. Abielus on Kanada meesiludus aga hoopis noore ja andeka näitlejatari Scarlett Johanssoniga. Kuigi paar on siiamaani oma eraelu vaka all hoidnud nad on vältinud isegi ühele pildile jäämist —, tundub nüüd, et mõlemad on valmis saladusekatet kergitama. Scarlett on tunnistanud, et abielu annab talle turvatunde. «Olen abielus, ja korraga on mul oma perekond. Ma olen selles inimeses leidnud oma kodu,» ütleb ta.

Järgnevas intervjuus räägib Ryan abikaasaga koos töötamisest ja tähtsatest tiitlitest, mis tähendavad tema emale palju rohkem kui talle.

Kas oleksid valmis koos Scarlettiga filmis mängima?

Ma ei välistaks seda. Iga film on ime. Eriti veel selline, kus sa saad töötada selle inimesega, kellega sa tahad töötada.

{poolik}

Kas tahaksid uuesti ka Sandra Bullockiga töötada?

Oleme kaua aega sõbrad olnud. Loomulikult tahaksin. Küllap see ükskord juhtubki. Plaane juba tehakse, aga käsikirja veel ei ole.

Kuidas teist sõbrad said?

Minu äripartner tunneb teda hästi. Tutvusin Sandraga tema kaudu 11 aastat tagasi ja sestsaadik oleme head sõbrad. Ma ei arvanud, et meil õnnestub kunagi koos töötada, aga läks õnneks (filmis «Ettepanek»)!

Kas sulle meeldib olla maailma seksikaimate meeste edetabelis?

Ega see viga ei tee. Aga mu ema peab sellest rohkem kui mina.

2007. aastal olid lausa ajakirja People maailma kõige seksikam mees.

Nad viisid mind sellesse ruumi, pildistasid mind ja kleepisid mulle külge selle sildi. Ja siis jäeti mind omaette juurdlema, kuidas rääkida sellest igas viimses kui vestluses terve oma ülejäänud elu.

Sa tulid Hollywoodi Kanadast. Kui vana sa olid?

Olin 19aastane. Mäletan, et olin pahane, sest Kanadas tohtisin ma juba alkoholi juua, aga USAs pidin veel kaks aastat ootama.

Kas teadsid juba lapsena, et tahad saada näitlejaks?

See võib kõlada kummaliselt, aga ma avastasin selle alles viis või kuus aastat tagasi, ja selleks ajaks olin juba paljudes filmides mänginud. Ma tegin seda, sest mul oli see võimalus. Pealegi võimaldas see mul kodust väljas käia. Aga ma armusin sellesse alles viis aastat tagasi, kui sain draamas mängida, teha erinevaid töid. Avastasin, et võin areneda mistahes suunas.

On sul näitlejate seas iidoleid?

Jimmy Stewart.

Kas ta mitte ei loobunud oma karakterrollides liigsele seksikusele rõhumisest?

Jah, ta kasutas seda erinevates olukordades. Aga see oli teine aeg, näitlejatel oli kergem žanreid vahetada. Tänapäeval on see palju raskem. Aga mul on vedanud. Õnnelikud juhused on viinud mind komöödiatesse, draamadesse, põnevusfilmidesse.

On need ikka pimedad juhused?

Ma ei alahinda oma võimeid. Tean, et olen võimeline neid rolle täitma, aga Hollywoodis on teisigi võimekaid näitlejaid.