Näitleja Ryan Reynoldsil on mõneks ajaks naistest, kohtingutest ja abielust kõrini. Möödunud aasta lõpus abikaasast Scarlett Johanssonist lahutanud meesiludus naudib vabadust.

 

Ryan (34) ütleb: «Mul pole mingit huvi kohtamas käia. Olen keskkoolist saadik pidevalt suhtes olnud. Olen väga õnnelik vabana. Ma ei planeerinud seda, see on kindel. Aga kõik on korras. Ma ei usu, et tahaksin veel abielluda, aga need asjad kipuvad muutuma.»

Ryani suur armastus ja hobi on praegu hoopis töö! Järgnevas intervjuus räägib ta oma salavõimetest, mürgistest kolleegidest ja sellest, mis tunne on olla seksisümbol.

Kas sind paneb imestama, kui suur staar sinust on saanud?

Ma ei tea, kuidas sellele vastata. Olles pärit improvisatsioonikomöödia maailmast, ei arvanud ma iial, et minust saab näitleja. Aga ma tegin kõvasti tööd ja mul vedas ka.

Kas sa oled töönarkomaan?

Sõltub sellest, kellelt te seda küsite. Mina nii ei arva. Kui mul on vaba aeg, siis ma tõesti kasutan seda, aga ma töötan Hollywoodis. Ma ei ole just neurokirurg. Ma võin telefonikõnele vastata ka siis, kui mul on vaba aeg.

{poolik}

Kui hästi sa puhata oskad?

Olen mõõdukusele lähemal kui iial varem. Aastaid tagasi ei osanud ma seda. Puhkusel olles pidin ma ikka kuhugi ronima või midagi tegema. Aga see on nooruse värk, ma arvan. Nüüd saan mõnda aega hakkama ka raamatu või televiisori seltsis.

Oled jooksnud New Yorgi maratonil.

Jah, aga see oli heategevuse nimel. Mu isal on Parkinsoni tõbi ja ma osalen Michael J Foxi fondi töös, niisiis lubasin ma nagu idioot Michaelile, et ma jooksen.

Sa oled vist väga sportlik. Kas sa oma kolleegidega võistlema ei kipu?

Kui näitlejad omavahel võistlema hakkavad, kisub olukord võtetel mürgiseks. Kui võtetel tekib konkurents, annab see üheksal juhul kümnest tagasilöögi. Filmis oleneb kõik koostööst.

Kas sul on mingit kasu olnud sellest, et sind hiljuti maailma seksikamaks meheks valiti?

Mingit kasu? See on kindlasti parem kui maailma ebaseksikaima mehe tiitel. Aga üldiselt on see värk enamasti lihtsalt tobe.

Milline on su moetunnetus?

See kuulub mu töö juurde, ja riided, nagu kõik muu, on eneseväljenduse osa. Ma naudin mingil määral enese eest hoolitsemist.

Kas sa valid ise endale riideid?

Ma loodan küll.

Leidub mehi, kes ei saa sellega hakkama.

See oleks nii ebamehelik. Keegi paneb su riided sulle voodi peale valmis.

Kas sellist inimest ei nimetata mitte stilistiks?

Küllap vist. Aga meestel on kerge. Paned sviitri selga, või ülikonna, ja oledki valmis.

Kuidas sa Sandra Bullockiga sõbraks said?

Minu äripartner saab temaga kohutavalt hästi läbi. Me saime umbes kümme aastat tagasi kokku ja oleme sestsaadik head sõbrad. Ma ei oleks uskunud, et me teeme koos filmi, aga nii see läks.

Kas filmi «Ettepanek» suur edu oli sulle üllatus?

Ma olen üllatunud iga kord, kui mingil filmil hästi läheb, aga see ei olnud niikuinii mingi lootusetu juhtum. Sellistes filmides sõltub kõik keemiast – see on haruldane asi. Kui peaksin veel mõnes romantilises komöödias mängima, siis loodan, et saan seda teha koos miss Bullockiga.

Mis su hobid on?

Mu hobi on… töö. Ei, ma teen nalja. Aga ma armastan tööd ja mu karjäär on mu hobi. Mulle meeldib reisimine. Ja pildistamine,

On sul varjatud andeid?

Ma oskan žongleerida.

See kulub kindlasti marjaks ära.

Jah, ma võin asja õhku visata ja kinni püüda.