Cara teenib aastas 41 450 dollarit ning ütleb, et tema töö on nüüd vähemalt kaks korda lõbusam kui see oli varem. Cara töötab ühe seksmänguasjade tootja juures ning testib ja hindab nende tooteid. Seni on ta üle 3000 toote juba proovinud, vahendab NY Post.

"Ma olen sekslelusid alati armastanud ja ma olen väga õnnelik, et sellest mu karjäär on saanud," sõnas Cara Douglas ja sõnas, et vihkas panganduses töötamist. "Nüüd saan palka selle eest, et teen midagi, mida ma väga armastan. Ma teenin küll poole vähem raha, aga see-eest on mul poole lõbusam," kirjeldas ta.

Cara sõnas, et ka tema abikaasa Darren on teinekord testimisse kaasatud. "Muidugi on see töö lõbus, aga ma pean siiski säilitama professionaalsuse ja hindama realistlikult neid tooteid – ütlema, kas nad toimivad nii nagu lubatud või mitte," sõnas ta.

"Mu töö kindlasti rikastab minu ja mu abikaasa sekselu. Seks on nagu lihas – mida rohkem seda kasutad, seda paremaks ta muutub. Sekslelud on mu elu ainult positiivsuse suunas muutnud," rääkis naine õnnelikult.