"Lauake oli mul kaetud voodisse, mis pani ühe daami loomulikult nina kirtsutama, nahkvestis mehe higistama ja prillipapa punastama. Riideid vähemaks polnud keegi nõus võtma, rääkimata enda mõnusalt voodisse sättimisest. Isegi sokke ei tihatud jalast võtta, ha-ha-haa... põeti vist oma "maine" pärast," räägib Anu saatekaaslaste reaktsioonidest teleajakirjas Nädal.

"Külalised olid silmnähtavalt pinges ning olematu huumorisoonega – TÕELISED EESTI INIMESED. Iga hinna eest püüti jätta endast ontliku kodaniku muljet. Ilmselt on, silm punnis, jälgitud eelnevaid õhtusöögisaateid ning püüti nüüd vältida ämbreid, kus eelmised saatekülalised kahe jalaga ukerdanud olid," jutustab Anu.

Heleni-nimeline vanem daam olevat lubanud peale võtteid kohe Soome resideeruda, kartes sugulaste-tuttavate põrmustavat klatši pärast saate eetrisse jõudmist, ning tütarlaps Helen palus taevaisa, et inimesed teda peale saadet tänaval ära ei tunneks: "Jumal, kuhu ma oma silmad peidan, kui kõik minu peale sõrmega näitama hakkavad... Issand… ja mõni hull võib ju kallalegi tulla, kui miski saates talle ei meeldinud... Ja ma kujutan neid netikommentaare ette... Issand, issand ma suren vist ära..." räägib Anu Saagim külaliste emotsioonidest ja käitumisest, kehitades arusaamatuses õlgu, miks inimesed üldse saatesse lähevad, kui nii pabistavad.

"Mis te ohite, ise ronisite saatesse! Vaevalt teid keegi käed raudus ja püssitoru kuklas sinna taris."