Hommik algas sellega, et Saagimi seltskonnas oli juba meigikunstnik Reet Härmat, õige pea saabus kohale tervisetooteid Dr. Ohhira pakkuv Jana Sandberg ja tordi tõi kondiiter Snežana Härma. Sotsiaalmeedia oli Saagimi sünnipäevapiltidest ja videotest tulvil. Kahe meetri distatsist polnud fotodel ja Instastoorides juttugi.

Sellega aga asi ei piirdunud. Lisaks tegid end iluhoolikutena reklaamivad Anu Saagim, Reet Härmat ja tervisetooteid promov Jana Sandberg Ilumessi Instagramile live`i, kus kõlas kiidulaul Dr. Ohhira toidulisanditele.

Ilumessi juht Katrin Pihela oli juhtunust ebameedivalt üllatunud ja teatas, et kogu sündmus on äärmiselt kahetsusväärne: "Ma väga loodan, et teineteise ohutust järgiti ega pildid/videod, mida klient tootis, ei pannud messi põhimõtetes kahtlema. Igal juhul vabandan isiklikult ja ilumessi nimel oma vaatajate ees! Meie seisukohad ei ole muutunud ja kõigi osapoolte ohutus ja reeglite kohane käitumine on endiselt meile esmatähtis. Juhtum on kahetsusväärne."

Kroonika tuletab aga kõigile iluhoolikutele meelde, et ajal, kui koroonaviirus on maailmas nõudnud 101 526 inimese elu, algab ilu eeskujulikust käitumisest. Terve inimene on ilus inimene! #püsikodus