Soome laulja Isac Elliot, kes oma sarmi ja lauludega hulluks ajanud pooled Eestimaa tüdrukud, ei ole sugugi nii suur priiskaja, kui arvata võiks. 

Poisi vanemad on Isaci sissetulekud külmutanud ehk noormees saab rahadega lahkemalt ümber käia alles siis, kui saab täisealiseks.

Isac teenis 2014. aastal  66 700 eurot, kuid poisil pole sellest sooja ega külma. "Ausalt öeldes ma ei tea, palju teenin. Mul ei ole rahadele ligipääsu ja see on väga hea. Kui ma soovin midagi suuremat osta, siis räägin vanematega ning arutame asja läbi," räägib Elliot väljaandele Voice

Isac ütleb, et elab täpselt samasugust elu nagu teised temaealised. "Saan emalt iga kuu taskuraha, milleks on 50 eurot. Selle eest tuleb mul tasuda kogu lõbu, mida teha tahan. Näiteks osta kinopiletid." 

Noormehe sõnul ei tee ta muusikat raha pärast, kuid tunneb sellest, et täiskasvanuikka jõudes ühtteist kontole kogunenud on, vaid heameelt. "Muidugi on see lahe! Kui ma kodust ära kolin, on mul säästud olemas," arutleb ta. Olen tänulik, et vanemad on mulle näidanud, kuidas raha hoida. Kui ma seda ei teaks, siis kulutaksin ma ilmselt mõnuga."