Anita läheb Youtube’is ja Instagramis sisu loomisele väga asjalikult ning on lugenud isegi sellekohaseid teoseid. Tänu sellele läheb neiul oma tööga hästi. “Olen ise enda aja boss,” sõnas Anita. Modellitöö on andnud Anitale ka võimaluse palju ringi reisida. Lennukate plaanidega neiul on juba järgmised plaanid silme ees.

“Hetkel sihin sinnapoole, et Instagramist ja Youtube'ist midagi suuremat välja kasvatada,” kinnitas Anita.

Ärindusest ja ettevõtlusest huvitatud neiu on seadnud oma eesmärgid kõrgele ning niisama lihtsalt ta endaga rahule ei jää. “Suured eesmärgid panevad mu vahel unustama kõik juba saavutatu,” sõnas ta. “Ma ise tihtipeale ei tunne, et olen oma eesmärke saavutanud, pigem tuletavad lähedased seda mulle meelde.”

Tänu Anita Instagramis tekkinud jälgijaskonnale jagub talle koostööpakkumisi paljudelt firmadelt. Tema kontolt leiab reklaami nii pesuvahenditele, kookidele kui ka kosmeetikale. ”Mu karjääri suurim koostöö oli kindlasti L'Orealiga, kui olin nende nii video- kui ka piltreklaami nägu. Seda on raske üle trumbata,” leiab Anita.

Hämmastava moemaitsega silma jäänud neiu saab paljud oma riided brändipoodide asemel aga hoopis… kaltsukatest!

“Kõige hinnalisem leid on olnud ehk üks Armani spordisärk, mille sain 1 euroga ja hiljem internetist uurides leidsin, et selle tavahinnaks on lausa 130 eurot,” ütles Anita. Kaltsukatest võib tema hinnangul väga odavalt väärt riideid leida. “Kuna olen ka suur disainerrõivaste armastaja, siis Burberry stiilis leiud on mu lemmikud.” Anita Youtube’i-videoitest on näha, et neiu leiab kaltsukatest ka selliste brändide tooteid, mida saab Eestisse ainult tellida. “Siis on eriti hea meel selle saagi üle, eriti kui mõnel veel hinnasiltki küljes on,” sõnas neiu.

Päikselise neiu jaoks on täiuslik suvi täis sushit, reisimist, house-muusikat, Vanalinna kohvikuid ja randu. Tööd paistab neiul kuhjaga jaguvat, kuid sellest hoolimata säilitab Anita positiivse hoiaku: “Vaatamata kõigile ühel või teisel moel mõõdetavatele unistustele on mu elueesmärk tegelikult väga lihtne - nautida!”