Aastaid telesaate "Täna maailmas" saatejuhi ja toimetaja rolli täitnud Nele Kullerkupp kinnitas Kroonikale, et ei teadnud monteerija tehtud muudatusest. "Olen Tallinna Televisioonis välisuudiseid toimetanud väga mitmeid aastaid ja selline kahetsusväärne juhtum oli esmakordne."

Kullerkupp selgitas, et õhtul ekraanilt nähtu muutis niigi keerulise päeva veelgi ebameeldivamaks. "Olles eile oma kolleegide koondamise keskel niigi keerulistes oludes teinud TTV eetrisse viimase välisuudiste saate "Täna maailmas", tabas mind saate eetrisse minekul kahjuks selline piinlik vaatepilt."

Toimetaja selgitas, et tegu oli monteerija huumorisoonega. "Saade, nagu ikka, sai valmides üle kontrollitud, kuid saate eksportimise asemel oli monteerija Meel otsustanud omavoliliselt "nalja teha" ning lisada saate lõppu loo, mis oli minuga kooskõlastamata. Eriti piinlikuks teeb selle minu hinnangul veel asjaolu, et see nn "NoComm" järgnes uudisloole Jacques Chirac-i matustest."

Oma otsust ei osanud monteerija ka muud moodi selgitada kui, et tegu oli pelgalt viimase päevaga. "Igati kohatu "laste nali", mis kahetsusväärsel kombel läks eetrisse minu nime all. Kontakteerudes õhtul oma monteerijaga ning küsides, MIKS selline asi eetris oli, sain vastuseks: "Mõtlesin, et f**k it, viimane päev!". Vabandan loomulikult vaatajate ees," lisas Kullerkupp.

Kullerkupp on üks neist, kes koosseisus jätkata saab. Lisaks on ta juhtinud olen TTV valimisdebatte ja "Nädal+" saadet ning aastaid olnud välisuudiste toimetaja.