Täna kell 21 on Kanal 2 saade „Avameelselt…“ pühendatud varalahkunud muusik Revo Jõgisalule. „Kogu aeg on selline tunne, et ta tuleb kohe tagasi, et ta on mingil reisil. Nüüd hakkab mulle kohale jõudma, et ta vist ei tule…“ räägib Revo elukaaslane Merle Sikk.

Toe Tagi laulja Revo Jõgisalu suri 30. augustil nahavähi tagajärjel kui ta oli kõigest 35-aastane. Esmakordselt räägivad avameelselt läbielatust tema lähedased - elukaaslane, ema ja sõbrad. Kas Revo lähedased on andestanud arstile, kes jättis õigel ajal sünnimärgi proovid võtmata? Kuidas möödusid Revo viimased tunnid? Võib ainult aimata, mis toimub Revo ema hinges.

"Revo oli ainuke poeg, oleks ometi olnud ka teine laps," kahetseb Revo ema saates ja kurvastab, et Revo ei jõudnud teda vanaemaks teha. Näeme ka kaadreid Revo viimasest esinemisest laval vaid mõned päevad enne surma.

Revo oli suuresti noorte slängi ja riietumisstiili suunaja. „Revo oli link algajate räpihuviliste ja vanakooli räpimeeste vahel. Temaga oli lihtne jutuotsale saada ja ta aitas noori muusikapüüdlustes edasi jõuda,“ räägib saates esinejanime Metsakutsu all tuntud Rainer Olbri.
 
"Revo lugu saab jutustada vaid naerdes läbi pisarate, sest ta oli erakordselt siiras ja nakatava huumorimeelega kuju," räägib saatejuht Katrin Tibar. "Revo oli paljudele eeskujuks ja seetõttu jõudsid just läbi tema suu öeldud hoiatused melanoomist kulutulena rahva sekka," lisab Elo Mõttus-Leppik.
 
Saatejuhtideks ja –autoriteks on kaksikõed Elo Mõttus-Leppik ja Katrin Tibar.

„Avameelselt…“ on Kanal 2s täna kell 21, kohe enne hittsarja „Pilvede all“.