"Meie perekonnaelu ei peaks olema ühegi väljaande asi," vastas näitleja Egon Nuteri abikaasa Veronika Nuter küsimusele, kas vastab tõele, et ta andis lahutuspaberid sisse, kirjutab Õhtuleht. Egon Nuter katkestab sama küsimuse peale üldse kõne.

Egon Nuteril on abielust Veronikaga kolm last, tütar ja kaks poega. Liina Tennosaarel on abielust näitleja Heino Seljamaaga poeg ja abielust näitleja Sten Zuppinguga tütar.

Refereeritud täisteksti loe Õhtulehest.

Publik kirjutas hiljuti, kuidas paar käis koos kaemas filmi "Püha Tõnu kiusamine" ja päev hiljem jalutasid nad hommikul Liina kodu lähistel Kalamajas käest kinni.

Liina Tennosaar jäi kidakeelseks: “Rääkige sellest Egoniga.”

Kolme lapse isa ja abielumees Egon Nuter kostis: “Jumal küll! Ma ei tea sellest midagi…”

Kui Nuterile tol korral pühapäevast jalutuskäiku meenutati, sõnas mees: “Ma ei tea, mida te silmas peate. Oleme käinud siin ja seal. Oleme palju jalutanud.”

Nuter lisas, et nad on ammused tuttavad ja lähedased sõbrad. Liina Tennosaar ütles kõne lõppedes, et kogu teemat on ebamugav kommenteerida.

Liina Tennosaare abielu kohale tekkisid mustad pilved paar aastat tagasi, kui abikaasa Sten Zupping noorema naise juurde purjetas.

Tennosaar rääkis aastal 2007 ajakirjale Naised: “Saan väga hästi aru, et 40aastasel armsal abikaasal tekib mure: äkki tabab teda potentsiprobleem. See et teistele nii võib juhtuda, on normaalne, kuid ise ei saa selleks kunagi valmis olla.”