USAst pärit tudengineiu Madi Kohnil sai teda ründavatest riistafotodest aga kõriauguni ning otsustas ühe mehe saadetud laviini tolle emale edasi saata, et emps oma pojakese ometi korrale kutsuks.

Madi otsis kohtingurakendusest Tinder endale kaaslast ning ta täpsustas ka enda profiilis, et kõik peeniseklõpsud edastatakse meeste emadele, vahendab NY Post.

"Ta oli mulle mitmel korral kirjutanud, aga ma ei vastanud kordagi," sõnas Madi ning jätkas, et kui Tinderist vastust ei saanud, asus mees talle Instagrami privaatselt fotosid saatma.

Nõndaks otsis Madi mehe ka Facebookist üles ning leidis ka mehe ema konto, kellele ka ta poja sigadustest kirjutas: "Ma ei ole kunagi sinu pojaga rääkinud ega temaga kohtunud, aga ometi saatis ta mulle pildi oma sugutist. Kas te võiksite palun talle selgitada, miks ei ole normaalne naistele selliseid fotosid saata?"

Järgmisel päeval sai Madi mehe emalt vastuse, mis algas vabandusega ja lubadusega oma pojaga tõsiselt vestelda. "Ta ema sai sellest olukorrast õnneks väga hästi aru ja ei olnud üldse pahane, vastupidi!"