Mis Sind kosmose juures köidab, miks laulad kosmosest?

Tegelikult on ju nii, et lugudele on kirjutanud sõnad Sven Lõhmus. Seda peab tema käest küsima, miks teda kosmos nii tohutult köidab. Mind vaimustab kosmose juures see, et planeet Maa on hämmastavalt suurepärasel positsioonil, mis võimaldab meil saada väga palju infot meid ümbritsevast ruumist. See ei saa olla juhuslik, et meil nii vedanud.

Millised on Sinu kosmilised unistused?

Unistus on see, et kõik inimesed tegeleksid lisaks enda füüsilise tervise ka vaimse tervisega. See on aeganõudev ja keeruline, kuid usun, et nii mõnigi probleem laheneks justkui vaevata.

Mis arvad mõttest, et inimkond liigub edasi tähtede poole ja tahab kosmost koloniseerida?

Mul ei ole aimugi sellest, kas see on võimalik või mitte. Samas iga kord kui me midagi avastame, siis selgub, et tegelikult on veel ja veel rohkem seda, millest me pole teadlikud.

Mis arvad maavälise (mõistusliku) elu võimalikkusest?

Tulnukaid pole, aga Jumal on!

Laura kosmoselaule kuuleb laupäevasel kosmonautikapäeval peale kosmosemutt Ene Ergma visioone Eesti kosmilisest tulevikust, satelliidimeister Mart Noorma lugusid kosmose koloniseerimisest ja tuleviku kosmoselendudest, Mikk Sarve mõtisklusi täherahvas eestlastest ning Mihkel Kama juttudest eksoplaneetidest ja maavälise elu võimalikkusest. Sündmusel toimub ka Raadio 2 saate „Hallo, Kosmos!“ avalik salvestus.