"Jätsin just Lembit Öpiku maha. See naine, kellega ta esmaspäeva öö koos veetis, võib ta endale saada," teatas Sabina. Väljaandele The Sun tunnistas Sabina, et Lembit saatis talle kogemata fotod, millel ta võõra naisega hullab.

"Ma ei suutnud seda uskuda, kui neid pilte nägin. Ta oli alati väitnud, et on selle naisega vaid sõbrad, ent ma kahtlustasin pidevalt, et nende vahel on siiski midagi enamat," sõnas Sabina.

Sabina sõnul oli Lembit talle üritanud olukorda nõnda selgitada, et tegemist oli vaid naljaga. "Ta ütles, et nad tegid teise Maroko puhkusereisil igavleva paariga nalja ning et tema pole ainuke, kes lõõpimise eesmärgil selle naise rindu suudles. Muidugi ma ei usu, et see nii oli, mu süda on murtud. Ma ei armasta teda enam ning ma ei taha temaga koos olla!"

Sabina sõnul broneeris Lembit endale puhkusreisi Marokosse juba möödunud aasta alguses, kui nad lahus olid. Paar leppis aga juunikuus ära, sest nende perre sündis pisitütar. Ent nüüd, mil lapse sünnist on möödas viis kuud, ollakse taas lahus.