1. Mariah sai nime laulu !They Call the Wind Mariah! järgi, mis pärineb muusikalist nimega "Paint Your Wagon". Väidetavalt tajus Mariah ema kohe, kui laps oli sündinud, et see see tüdruk hakkab suuri tegusid tegema. Kuula Mariahi ema inspireerinud laulu siit:

2. Tal on rohkem nr 1 hitt-singleid kui Elvis Presleyl. Ainult Biitlid edestavadki teda selles kategoorias vaid kahe hitt-singliga.

3. Mariah on aastal 1992 öelnud ajakirjale People:“ Üks proua rääkis mulle, et kui tema tütar mängis minu lugu "Someday", siis selle loo kõrge lõpunoot pani nende garaažiukse kinni-lahti käima!“.

4. Kui enamik inimesi näeb "Don’t Forget About Us" videos tavalist basseini-stseeni, kus Mariah on alasti basseinis, siis Mariah jaoks on see austusavaldus tema suurele iidolile Marilyn Monroele. Pop-diiva taaslavastas oma videos stseeni 1962 aastal pooleli jäänud filmist "Something’s Got to Give", mis oleks olnud Monroe viimane töö, kui film oleks lõpetada jõutud.

5. Mariah tundub küll viisakas ja väärikas diiva, aga isegi temal on krutskeid täis pool! Filmi "Wise Girls" võtetel sattus Mariah kähmlusesse, kui viskas kaasnäitlejanna Mira Sorvinot soolatoosiga, misjärel too Mariahi põrandale pikali tõmbas ning paar seal mõnda aega maadles.

6. Mariah on öelnud, et ta ei kanna kunagi kella – aeg on tema jaoks ebaoluline.

7. Mariah jälestab sigaretisuitsu. Siiski pole ta alati suitsetamise vastu olnud. 12-18aastane Mariah suitsetas regulaarselt ja üsna sageli, kuid siis jättis ta suitsetamise maha ja pole teinud sellest ajast peale ühtki suitsu.