Loetud päevad tagasi avalikustas Drake oma uue singli ja muusikavideo, milles kehastab peategelast Justin Bieber, kes laulab kaasa Drake'i häälega edastatud sõnadele. Laulusõnadest käib läbi ka Bieberi endise kallima Selena Gomezi nimi, mis fännid suisa pöördesse ajas, vahendab Celebrity Insider.

Popstaari lähedane rõhutab, et Bieber ei mõelnud endisest kallimast laulmisega midagi ning lihtsalt lõbutses võtteplatsil. Väidetavalt ei mõelnud laulja üldse endisele kallimale, hoolimata sellest, et tema nime konkreetselt välja ütles. Mida arvab olukorrast aga Bieberi abikaasa Hailey Bieber?

"Justin ja Hailey ei pööra üldse sellele tähelepanu, mida fännid seoses Selena ja selle lauluga räägivad," tunnistab paari lähedane, et popstaari kallimat ei huvita muusikavideos toimuv üldse. "Justin lihtsalt lõbutses. See alustab tema tagasitulekut muusikamaailma ja hoopis see põhjustab staaris palju rohkem elevust."

Fännidel jäi aga märkamatuks, et tegelikult on ka Hailey ise video lõpus olemas, kui staar hommikul tema kõrval voodis oma uskumatust unenäost ärkab.