Hiljutises intervjuus tunnistas Smith, et kehakaal on seni kõigi ta kurbuste põhjus olnud, vahendab Mirror. "Päris tõsiselt, kõik, mille pärast ma üldse kunagi kurb olen olnud, on mu kaal. Võitlesin sellega iga päev."

Laulja tunnistas, et läbis rasvaimu operatsiooni juba 12-aastaselt. Nii noorelt kogunes rasv eelkõige rindade piirkonda, mistõttu teda koolis ka palju kiusati. Ühes vahejuhtumis krabas teine poiss teda isegi rindadest.

Kuigi noor Smith oli peale operatsiooni väga õnnelik, siis tegelik mõju jäi üürikeseks. "See tegelikult ei muutnud väga midagi. See kaal tuli kahe nädalaga tagasi, sest ma polnud oma suhet toiduga muutnud ja jätkasin ikka vanaviisi."

20ndate alguses kuulsaks saanud Smith varjas pidevalt oma keha pikkade mantlite ja tumedate riiete alla. 2015. aastal sai tal olukorrast küllalt ning noor staar otsustas oma keha üle kontrolli tagasi võtta.

Smith võttis alla 20 kilogrammi, millest 12 läks kehast välja vaid kahe nädalaga. Oma edu suutis ta tublilt hoida, kuid juba 2016. aastal veeretas elu lauljale takistuse, mis kogu raske töö peaaegu ära nullis. "Peale Oscarite jagamist hakkasin palju väljas käima, jõin tohutult ja suitsetasin. Ma ei hoolitsenud enda eest ja sattusin nagu allakäiguspiraali. Kaotasin suhted sõpradega ja ei suhelnud enam oma perega."

Õnneks suutis staar end taas kätte võtta ja hakkas uuesti kolm korda nädalas trennis käima ning oma toitumist jälgima. Hiljuti rääkis ta oma läbielamistest ka fännidele, kes talle igati kaasa elasid.