Romaan, kus enam kui 30aastase vanusevahega paaril jagus kosmilist energiat igasse kohtumisse, kestis suvesse välja, kirjutab
.

Õhtud restoranis Egoist, tants teineteise embuses, jalutuskäigud Kadriorus, hingeravi. Põhjus, miks suhe sellise mõõtme võttis, võis Heleni sõbrannade sõnul olla ka tõik, et Helen elas mullu üle raskeid aegu — tööandja Top Tours oli võlgades, ähvardas töötus. Mang tegi aga Helenile tähekaardi, mis lubas reise, paremaid aegu ja üht salapärast meest!

Blond iludus vaid kuulas ja imestas — Mang on tark mees, teab, on lugenud palju. «Suhe mõjus Helenile kui hüpnoos, mistõttu oli teda kerge mõjutada,» arvab üks eksperte, üks Heleni sõbrannasid.
Jaanuaris-detsembris kohtuti Heleni Kadrioru elamises. Mang tõi oma raamatud, korraldati šamaaniõhtuid, koguti seksuaalenergiat. Viimase tarvis läideti ka Mangi maakodus Varbolas loitsulõkkeid, mille ümber tantsiti.

Suhe särises veel augustis Viru Folgil — Mang eksis ja pistis habeme sisse võõrasse telki, uurides, kas ehk seal Helenit ei leidu...

Noored naised on abi saamiseks varemgi Igori poole pöördunud. Abikaasa Küllikesega üle kahekümne aasta koos olnud Mang pole intervjuudes häbenenud, et lapsi on tal erinevate naistega teadmata hulgal... Mang on ka öelnud, et temal kui Kaksikutest mehel on tugev tõmme Lõvi naistega — Helen seda just ongi!

Kuuldes, miks helistatakse, Helen kohkub ja otsib sõnu: «Ei… ma ei soovi seda kommenteerida.» Mang on rahulikum. «Mis siis?» jääb ta ükskõikseks. «Neid inimesi on palju, keda tunnen. Kuid nüüd, kui te vabandate, siis mul on külalised...»