"Ma olen Eestis kaks korda käinud. Ühe korra 1991. aastal, kui teil toimus seal iseseisvuskontsert. See oli väga lahe, kõik olid väga heas tujus ja õnnelikud. See on mul ikka videos ja ma vaatan seda vahel, kui tuju halb," räägib Samantha Fox Publikule.

"Need tuhanded inimesed, lava, valgustus, see kõik oli suurepärane, üks mu parimatest kontsertidest! Teine kord Eestit külastades võtsin veidike vabamalt ja vaatasin teie vanalinna, see on imelilus," kiidab Samatha Eesti ilu.

"Mulle meeldib eestlaste juures tagasihoidlikus ja sõbralikkus. Samuti võiks öelda, et te olete mõneti häbelikud, aga see on lihtsalt armas," lisab Fox rõõmsalt naerdes.

"Mul on ka mõned fännid, kes on eestlased. Nad on käinud sadadel kontserditel ja nüüd oleme me lausa sõbrad," räägib staar. Samuti leiab Samantha, et tegelikult ei ole staarid külmad inimesed, nad on enamjaolt avatud ja sõbralikud ja nendega annab hea sõber olla.

Oma töökoormat pole naine aga aastatega vähendanud, vastupidiselt tegeleb Fox korraga mitme erineva projektiga. "Praegu on lood üsna hullud, aga heas mõttes," seletab Fox õnnelikult. "Ma tulin just Rootsis, hiljaaegu käisin Poolas, Itaalias, Pariisis. Võib öelda, et mul on iga nädalavahetus uus riik, kus esineda. Samuti kirjutan ma enda autobiograafiat, tegelen oma 10. albumi väljaandmisega ja varsti on mul ees ootamas peaosa filmis, mille ma ise kirjutasin!"

Küsimusele, et kuidas Samatha siis lõõgastub, jääb naine vaikseks. "Noh ma ju lõõgastungi nii. Ma kirjutan laule ja võtan osa teleshowdest ja lõbutsen! Niimoodi ma oma elu elada tahangi. Ma olin ühes telesaates, mille tegevus toimus Austraalias ja me pidime seal ellu jääma. Meil ei olnud isegi süüa, me ei teadnud isegi, mis kell on. See oli lõõgastav. Välja arvatud see osa, kus ma söögi pärast pidin elus ämbliku suhu panema ja teda seal hoidma," naerab Samatha jällegi oma helisevat naeru.

"Ma kuulan ise igasugust muusikat: Rihanna, Lady Gaga, Kings Of Leon jne. Mul ei ole kindlat stiili, mida ma kuulan. Mulle meeldib kõik!"

Siinkohal avaldame Samathale, et Eesti enda muusik Onu Bella on samuti temast loo kirjutanud. "Oo, see on küll huvitav, kuidas ma seda netist leida saaksin? Ma tahaksin seda väga kuulata, ma olen iga kord nii liigutatud, kui inimesed minust inspiratsiooni saavad."

Publiku lugejatele tahab Samatha edasi saata soojad tervitused ja kutsub kõiki ikka Apollosse tema esinemist vaatama. "Ma võtan kaasa neli imeilusat tantsijat ja laulan kõiki oma hitte, mis saaks olla parem?"