Apple Originals tühistas täna uue Samuel Jacksoni filmi esilinastuse avalikkuse meelepaha tõttu. Näitleja Anthony Mackie kehastab filmis elavate seast lahkunud pankurit Bernard Garrett Seeniorit, kelle poeg ja filmi üks produtsentidest, Bernard Garrett Juunior, on sattunud tõsise skandaali keskele, vahendab Indiewire.

Cynthia Garrett kirjutas enne filmi esilinastust pika avaliku kommentaari, kuidas film "The Banker" esitab tema perekonna lugu ebatõeselt ning ühepoolselt. Ühtlasi süüdistab Cynthia oma poolvenda Bernard Garrett Juuniorit tema ning teiste õdede seksuaalses ahistamises.

"Siin on tehtud midagi šokeerivat," kirjutab Cynthia Garrett. "Minu isa pööraks end hauas, kui ta seda näeks. 20 aastat tagasi ei kirjutatud ühtegi stsenaariumit. Minu isa kirjutas väikese raamatu, mille ta pärandas oma lastele. Ta huvitus ainult tõest. Tõe asemel otsustas Hollywood teha koostööd minu poolvennaga, kes varastas minu ema loo pärast minu ning minu väikeste õdede seksuaalset ahistamist. Miks pole tehtud faktikontrolli? On haiglane, kuidas need mehed ei huvitu päris loo rääkimisest. Ma olen töötanud Hollywoodis 30 aastat. Ma olen sellest rääkinud oma raamatus. Iga produtsent ja staar selles filmis peaks tundma häbi. Apple TV peaks tundma häbi. Me oleksime uhked, et keegi räägib meie isa lugu, kuid mitte ebatõeselt. Minu ema on ahastuses. Nia Long on filmis mustanahaline. Minu ema nägu on filmis valge. Küllap soovib Hollywood laiendada lõhet rasside vahel. Me palvetame, et Apple TV teeb õige otsuse," kirjutab Cynthia Garrett.

"The Banker" on film mustanahalise pankuri kohta, kes lõi ühe esimestest finantsilistest institutsioonidest, mis andis pangalaenu teistele mustanahalistele, kui teised pangad seda ei teinud.